當前位置: 首頁 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 2019年學位英語考試詞匯語法基礎練習及答案十六

2019年學位英語考試詞匯語法基礎練習及答案十六

發布時間:2019年11月15日 09:09:52 來源:環球網校 點擊量:

成人英語三級報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】2019下半年成人英語三級考試馬上就要開始了,為使廣大考生高效的備考學位英語考試,做好備考工作,環球網校小編整理2019年學位英語考試詞匯語法基礎練習及答案十六,希望對大家有所幫助。

相關推薦:2019年學位英語考試詞匯語法基礎練習及答案匯總

2019年學位英語考試詞匯語法基礎練習及答案十六

1. Mary: Your little boy has done a good job at school.

Eva:__________

A. Yes, you are very kind.

B. No, you are too polite.

C. Thanks, but you are exaggerating.

D. Yes, I'm proud of him.

答案:D

2. W : What is all this glass doing on the floor?

M:__________

A. Look at the window and you'11 see.

B. I'll clean it.

C. I'11 call the repair man.

D. Can't you find out?

答案:A

3. W: I'm taking the train downtown to go shopping.

M:__________

A. Well, you'd better keep an eye on your wallet.

B. Why don't you stay at home and watch your baby?

C. By the way, what about your plan to visit your parents?

D. Take the train? You're a fool.

答案:A

4. Client: Hello. May I speak to Mr. Turner?

Secretary :__________

A. I'm sorry. He's at a meeting now.

B. I am. Speak, please.

C. Hello. Who're you, please?

D. Hello. Thank you for calling.

答案:A

5. Speaker A: You are washing your car even on vacation. It makes me feel guilty.

Speaker B:__________

A. Though I'm washing my car on vacation, I was still criticized by my wife being lazy.

B. Never mind. Everyone does.

C. You shouldn't. It's just that I have nothing better to do at the moment.

D. Well, I'm afraid I can't do better than this.

答案:C

6. Jack: Hey, how are you, Susie? We haven't seen each other for...it must be close to three years.

Susie:__________

Jack: OK.

A. How do you do?

B. Nice to meet you.

C. Fancy meeting you here.

D. Well. How have you been?

答案:D

7. Speaker A: Can you come down a little for this watch?

Speaker B :__________

A. Yes, we would like to do so.

B. Sorry, but we go strictly by the price tag.

C. No, but you may try again.

D. Sure. We'11 come to the first floor as soon as possible.

答案:B

8. Kate: Do you mind opening the door for me?

Bob:__________

A. Yes, I'11 do it.

B. It's nothing.

C. That's all right.

D. Not at all.

答案:D

9. Desk Clerk: Good afternoon, Holiday Inn.

Customer: Hello, I'd like to book a double room for the nights of 23rd and 24th please.

Desk Clerk:__________

A. What's the matter?

B. What can I do for you ?

C. Just a minute, please.

D. Can I help you?

答案:C

10. Speaker A: Would you care for another helping(還要再吃點東西嗎.?

Speaker B :__________

A. I have helped enough.

B. No more help is needed.

C. No, thanks, I'm quite full.

D. Please pass me the helping.

答案:C

以上是《學位英語考試自測習題及答案十六》,更多成人英語三級其他題型答題技巧、備考指導、復習精華資料,點擊下方按鈕,免費下載!

分享到: 編輯:秦艷

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
福利七乐彩走势图 同乐彩群 养拉布拉多赚钱吗 中国虎牙直播平台赚钱吗 电脑打印机赚钱方式 偷拍高官能赚钱 财神捕鱼作弊器 体彩 电竞比分网绝地求生 北京晚上兼职能做什么赚钱 我有一个面包车怎么赚钱 湖北快3 福建31选7 今日竞彩比分推荐 怎么挂wow赚钱吗 有没有什么手游赚钱的 广东十一选五